Kategorier
Terapi

”En glad sommar reflektion”

Än är det inte riktigt semester för mig, men sommar är det på alla sätt och vis. Den här våren har jag fått handleda, föreläsa och utbilda i olika viktiga psykologiska frågor i egen regi i olika delar av Sverige. Det terapeutiska arbetet som står mig varmast om hjärtat präglas av en spännande klientgrupp i olika åldrar, även den yngre generationen har hittat till mig, vilket känns extra meningsfullt. Alla dessa möten och resor man får delta i ger perspektiv och lärdom.

I sommar ska jag sätta mig ute på landet och skriva på en artikel om ledarskap. Jag kommer med all sannolikhet inte att komma med något revolutionerande nytt men jag kommer att adressera att ett visst typ av ledarskap är viktigare än någonsin i vår tid som präglas av väckta värderingar och vakenhet vad gäller hållbarhet och hälsa i arbetslivet. Minns den förra sommaren då jag skrev en uppsats kopplad till en mindfulnessutbildning. Ett år senare har jag gått i värderad riktning på flertalet avgörande punkter som jag då tog upp i uppsatsen. Reflektion ger perspektiv. Varje sommar tar jag mig den här tiden för reflektion. Hoppas ni gör det också!

Tack klienter, kunder och projektledare för visat förtroende! Ser fram emot hösten!

Glad sommar!

#sommar #powerpsychology #värderad riktning #positivepsychology #reflection

Lämna ett svar