Kategorier
Terapi

Psykiatri för icke-psykiatriker – om det hållbara bemötandet och de vanligaste psykiatriska tillstånden, nu som bok

”Psykiatri för icke-psykiatriker – om det hållbara bemötandet och de vanligaste psykiatriska tillstånden” (Gothia Kompetens, 2022) – skriven av mig till dig som i din profession möter människor som har ett mer eller mindre allvarligt psykiskt lidande. För dig som har de där svåra samtalen. För dig som vill ge ett varmt, tryggt och hållbart bemötande. För dig som vill förebygga etisk stress. För dig som vill se ett mer inkluderande samhälle. För dig som är omsorgsgivare och som ibland glömmer bort omsorgen om dig själv. För dig som vill få påfyllnad och kunskap. För dig som är anhörig eller drabbad själv. En bok för din arbetsplats där man vill sträva efter psykologisk trygghet. För alla er därute som ger. Beställ boken här på Gothia Kompetens (bokens förlag). Se länk nedan!

Kurs och föreläsningar som utgår från ”Psykiatri för icke-psykiatriker” kan du boka genom att kontakta mig direkt på agnes@psykologalliansen.se och som öppna kurser direkt:

https://psykiatriforickepsykiatriker.se/

eller Offentliga utbildningar

https://www.gothiakompetens.se/psykiatri-for-icke-psykiatriker-p77412205

#psykiatriförickepsykiatriker #bemötande #psykiskhälsa #psykiskohälsa #hållbartarbetsliv #psykiatri #gothiakompetens #bok #kurs #föreläsning #KBT #MI #CFT #ACT #agnesmellstrand