Kategorier
Terapi

Människan är en berättelse – kursen är en berättelse

Fick den roliga uppgiften att hålla i en inspirationsföreläsningConfex kursledarafton om ”berättelser på sociala media”. Tack vare den uppgiften reflekterade jag över de positiva aspekterna med sociala media som även jag som psykolog kan använda mig av på mitt sätt för att nå ut till fler.

Det blev en mycket fin afton med hjärtliga möten, reflektioner och samtal med kursledare och projektledare m fl.

I övrigt vill jag tacka alla på Confex för att ni med mig sprider viktig psykologisk kunskap om psykisk ohälsa (”Psykiatri för icke-psykiatriker”), KBT (om varför vi gör som vi gör och beteendeförändring), hållbart ledarskap och arbetsliv med mera över hela landet! Ett viktigt j-a mission, asså!

#proffesionell #personlig #privat

Confex kursledarafton Agnes Mellstrand
Foto: Aldona Pivoriene
Malin Magnusson och Agnes Mellstrand
Agnes Mellstrand Foto: Aldona Pivoriene

Lämna ett svar